Lewis Hamilton nu a putut asista la finala de la Wimbledon deoarece nu a respectat codul vestimentar

Pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton nu a putut asista la finala turneului de la Wimbledon, dintre Novak Djokovici şi Roger Federer, deoarece nu a respectat codul vestimentar impus în loja regală la All England Club, anunţă presa engleză.

564 afișări
Imaginea articolului Lewis Hamilton nu a putut asista la finala de la Wimbledon deoarece nu a respectat codul vestimentar

Lewis Hamilton nu a putut asista la finala de la Wimbledon deoarece nu a respectat codul vestimentar (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Lewis Hamilton a primit o invitaţie pentru a asista la finală din loja regală, însă organizatorii nu i-au permis accesul deoarece nu era îmbrăcat în cămaşă, nu avea cravată şi nu purta pantofi. El venise la eveniment îmbrăcat într-o cămaşă cu motive florale şi purta o pălărie.

"Din cauza unei neînţelegeri în privinţa codului vestimentar, Lewis este foarte dezamăgit că a ratat finala", a declarat purtătorul său de cuvânt.

Un oficial al All England Lawn Tennis Club (AELTC) a confirmat faptul că Hamilton nu s-a aflat în loja regală: "Dacă nu era îmbrăcat adecvat, nu i s-a putut permite accesul. Nu discutăm despre invitaţii noştri. Dacă a venit fără sacou, cravată şi pantofi, avea două opţiuni: să nu rămână sau să îşi schimbe ţinuta".

La finala de la Wimbledon, în loja regală s-au aflat, printre alţii, actorii Benedict Cumberbatch, Bradley Cooper, Hugh Grant şi Kate Winslet, fostul manager al Manchester United, Sir Alex Ferguson, şi fostul fotbalist francez Thierry Henry.

Tenismanul sârb Novak Djokovici, liderul clasamentului mondial, a câştigat turneul de la Wimbledon pentru a treia oară în carieră, după ce l-a învins, duminică, pe elveţianul Roger Federer, cap de serie numărul 2, scor 7-6 (7/1), 6-7 (10/12), 6-4, 6-3.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici