Liderul galeriei CSA Steaua Bucureşti a fost ridicat de poliţişti şi dus la audieri. Dosarul priveşte bătaia de la Dinamo - UTA

Liderul galeriei CSA Florescu Andrei a fost ridicat, miercuri, de poliţişti şi dus la audieri. Dosarul priveşte incidentele din 8 martie, de la meciul de fotbal dintre Dinamo şi UTA, când steliştii au venit în sprijinul celor de la UTA, când suporterii au pătruns pe teren şi s-au bătut.

1138 afișări
Imaginea articolului Liderul galeriei CSA Steaua Bucureşti a fost ridicat de poliţişti şi dus la audieri. Dosarul priveşte bătaia de la Dinamo - UTA

Liderul galeriei CSA Steaua Bucureşti a fost ridicat de poliţişti şi dus la audieri. Dosarul priveşte bătaia de la Dinamo - UTA

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Grupuri Infracţionale Violente pun în executare 15 mandate de percheziţie domiciliară şi 26 de mandate de aducere şi citaţii, în Municipiul Bucureşti şi judeţele Ilfov, Giurgiu şi Mehedinţi, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, încăierare şi folosirea, fără drept, de materii explozive, anunţă Poliţia Capitalei.

În urma activităţilor întreprinse, şapte persoane bănuite de comiterea faptelor au fost depistate, una dintre ele fiind depistată în incinta unui aeroport.

Persoanele în cauză vor fi conduse la audieri, faţă de acestea urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul Grupuri Infracţionale Violente, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, încăierare şi folosirea, fără drept, de materii explozive.

Acţiunea beneficiază de sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi şi al echipelor de intervenţie din cadrul Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, precum şi de suportul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Potrivit unor surse din anchetă, dosarul priveşte incidentul din data de 08 martie 2024, de la meciul de fotbal dintre Dinamo şi UTA, când suporterii au pătruns pe teren şi s-au bătut. De asemenea au folosit si materiale pirotehnice. Vizaţi sunt suporteri de la Dinamo şi de la CSA, steliştii venind la meci în sprijinul UTA. Printre persoanele duse la audieri se numără şi liderul galeriei CSA Florescu Andrei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici