Lienen: Meciul cu Săgeata este ca o finală

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Ewald Lienen, a declarat, vineri, că meciul cu Săgeata Năvodari este ca o finală, mai ales că formaţia lui Cătălin Anghel este o contracandidată la retogradare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

36 afișări
Imaginea articolului Lienen: Meciul cu Săgeata este ca o finală

Ewald Lienen (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Jucăm mereu meciurile ca pe nişte finale, aşa a fost şi cu Gaz Metan, aşa va fi şi de acum înainte. În fiecare meci trebuie să acumulăm puncte. E cu atât mai important pentru noi acest meci, Săgeata e o contracandidată la retrogradare. Trebuie să fim concentraţi la maximum pentru a obţine cele trei puncte. Săgeata n-a pierdut niciun meci din retur disputat în deplasare, aşa că nu va fi deloc uşor", a declarat Lienen.

Narcis Răducan, directorul general al Oţelului, a afirmat că s-a depăşit "momentul de criză financiară": "Am depăşit momentul de criză financiară, chiar dacă mai sunt unele probleme. Dacă primim şi licenţa înseamnă că am depăşit momentul delicat. Oricare dintre echipele de la jumătatea clasamentului în jos luptă să se salveze. E un meci cu caracter decisiv, dar o victorie cu Săgeata nu-i suficientă. Nu mă bucur de răul Vasluiului, e un club care a investit în fotbal. Trebuie să ne ghidăm cu toţii după aceleaşi regulamente. Aşa cum noi am plătit anul trecut cu două puncte greşeli care nu ţineau de terenul de joc, aşa şi Vaslui sau U Cluj trebuie să se supună", a spus Răducan.

Partida dintre Oţelul Galaţi şi Săgeata Năvodari, contând pentru etapa a XXIX-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 16.30.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici