Liga 1: Concordia Chiajna a învins pe FC Botoşani, scor 3-0, în etapa a 20-a

Concordia Chiajna a câştigat, sâmbătă, scor 3-0, meciul jucat pe teren propriu cu FC Botoşani, în etapa a 20-a din Liga 1.

341 afișări
Imaginea articolului Liga 1: Concordia Chiajna a învins pe FC Botoşani, scor 3-0, în etapa a 20-a

Liga 1: Concordia Chiajna a învins pe FC Botoşani, scor 3-0, în etapa a 20-a

În urma acestui rezultat, Concordia urcă pe locul 10 în clasament, cu 23 de puncte, în timp ce FC Botoşani rămne, temporar, pe locul 4 în clasament, cu 35 de puncte.

Au marcat: Bawab 39', Cristescu 49', Bud 87' / -.

1-0: Bawab ia o acţiune pe cont propriu, Chitoşcă nu-l poate bloca, iar fostul dinamovist deschide scorul în finalul reprizei

2-0: Marian Cristescu majorează avantajul gazdelor la capătul unui contraatac. Mijlocaşul ilfovenilor a scăpat singur cu Alberto Cobrea, pe care l-a învins cu o scăriţă la colţul scurt.

3-0: Cristi Bud ajunge la două goluri consecutive şi duce scorul la 3-0. Vârful venit de la Timişoara l-a învins pe Cobrea cu un şut în diagonală, la colţul lung.

Concordia: Bălgrădean - Grădinaru, Marc, Albu, Bucurică - Bucşă - Bawab (Babic 81'), Deaconu, Cristescu (V. Gheorghe 88'), Bumba - Pena (Bud 73').

FC Botoşani: Cobrea - Serediuc (Rodriguez 64'), Miron, Burcă, Muşat - Bordeianu, Tincu - Chitoşcă (Plămadă 73'), Moruţan, L. Buş - D. Popa (Ciaccheri 46').

Cartonaşe galbene: Pena 20', Bucşa 66', Deaconu 86' / -.

Arbitri: Sebastian Colţescu (Craiova) - central, Mircea Orbuleţ (Bucureşti) şi Marius Badea (Râmnicu Vâlcea) - asistenţi, George Rădulescu (Bucureşti) - rezervă.

Observatori: Corneliu Fecioru (Bucureşti/FRF), Ion Căţoi (Bucureşti/LPF).

Stadion: "Concordia", Chiajna.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici