Liga a 2-a, fotbal masculin - Echipele calificate în play-off şi componenţa grupelor de play-out

  • Odată cu încheierea, duminică, a ultimei partide din Liga a 2-a, s-a stabilit clasamentul final al sezonului regulat al eşalonului secund.
  • Se ştiu cele 6 echipe care vor merge în play-off şi vor lupta pentru promovare, dar şi cum vor arăta cele două grupe de play-out.
299 afișări
Imaginea articolului Liga a 2-a, fotbal masculin - Echipele calificate în play-off şi componenţa grupelor de play-out

Concordia Chiajna a reuşit să se impună la Buzău şi a trimis formaţia locală în play-out. AFK Csikszereda este ţinută în şah pe teren propriu de FC Braşov şi ratează astfel şansa de a prinde un loc în play-off.

Echipa cu cele mai puţine şanse înainte de ultima etapă a sezonului regular, Unirea Slobozia, reuşeşte să prindă ultima poziţie ce duce în play-off după victoria cu Ripensia Timişoara de pe teren propriu, dar şi ajutată de jocul rezultatelor din celelalte partide.

Ultima partidă s-a jucat duminică, între Universitatea Cluj şi Dunărea Călăraşi, ardelenii încheind sezonul regulat pe locul 2, după victoria cu 3-0, de pe teren propriu.

Echipele calificate în play-off:

ACS Petrolul 52
Universitatea Cluj
AFC Hermannstadt
CSA Steaua
Concordia Chiajna
Unirea Slobozia

Grupa A play-out:


AFK Csikszereda
Metaloglobus Bucureşti
ACSM Politehnica Iaşi
CSC 1599 Şelimbăr
Politehnica Timişoara
Dunărea Călăraşi
Dacia Unirea Brăila

Grupa B play-out:


FC Buzău
FC Unirea Dej
FC Ripensia Timişoara
Viitorul Pandurii
FC Braşov
Unirea Constanţa
AFC Astra

Luni, 14 martie, de la ora 11:00, la sediul FRF va avea loc tragerea la sorţi a programului play-off-ului şi play-out-ului.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici