Liga Campionilor la handbal. CSM Bucureşti, răpusă de Rostov. Echipa Primăriei Capitalei n-a bătut pe nimeni în Grupa A

  • CSM Bucureşti a fost învinsă de echipa rusă Rostov pe Don cu scorul de 30-27 (13-9), sâmbătă, în Sala Dinamo din Capitală.
  • Meciul a contat pentru etapa a doua a Grupei A a Ligii Campionilor la handbal feminin.
  • CSM a pierdut ambele partide jucate în competiţie, cu Esbjerg a fost 21-22.
354 afișări
Imaginea articolului Liga Campionilor la handbal. CSM Bucureşti, răpusă de Rostov. Echipa Primăriei Capitalei n-a bătut pe nimeni în Grupa A

Cristina Neagu, doar două goluri cu Rostov

Rostov, antrenată de suedezul Per Johansson, fost antrenor la CSM Bucureşti şi coleg cu Adrian Vasile la CSM şi naţionala Muntenegrului, a condus la şase goluri în prima repriză, 13-7, dar la pauză avea patru goluri în plus, 13-9.

Primul sfert de oră al reprizei secunde a fost catastrofal pentru ''tigroaice'', cu doar două goluri marcate şi o diferenţă de 12 goluri în favoarea oaspetelor, 22-10, 23-11, 24-12. Campioana României a început apoi o cursă de urmărire şi a redus ecartul până la trei goluri, profitând şi de o relaxare a vicecampioanei Rusiei.

Pentru formaţia Primăriei Capitalei au marcat Elizabeth Omoregie 7 goluri, Ema Ramusovic 4, Emilie Hegh Arntzen 8, Cristina Neagu 2, Carmen Martin Berenguer 2, Alexandra Dindiligan 2, Yvette Broch 1, Alicia Gogîrlă 1.

În alt meci din grupă, FTC-Rail Cargo Hungaria a dispus de Podravka Vegeta Koprivnica cu 33-27.

CSM va juca următorul meci pe 25 septembrie, în deplasare, cu Podravka, formaţie la care evoluează două românce, Yuliya Dumanska şi Bianca Bazaliu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici