LIGA EUROPA: Astra Giurgiu se impune în Slovacia, scor 3-1 cu Trencin

Echipa Astra Giurigiu a câştigat, joi, în deplasare, cu scorul de 3-1 (1-0), meciul cu formaţia slovacă AS Trencin, contând pentru prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa.

416 afișări
Imaginea articolului LIGA EUROPA: Astra Giurgiu se impune în Slovacia, scor 3-1 cu Trencin

Astra Giurgiu se impune în Slovacia, scor 3-1 cu Trencin, în Liga Europa (Imagine: Shutterstock)

Golurile partidei au fost marcate de Holubek '82, respectiv Budescu '8, Tembo '49 şi Fatai '51.

Au evoluat următoarele echipe:

AS Trencin: Volesak - Cogley, Ramon, Klescik, Mazan - Baez (Baris '60) - Mondek (Frimmel '79), William, Stefanik, Holubek - Adi (Malec '81). Antrenor: Lubos Nosicky.

Astra Giurgiu: Lung - Măţel, Găman, Ben Youssef, Junior Morais - Seto Takayuki, Cristescu (Bărboianu '87) - Tembo, Budescu, William de Amorim (Enache '63) - Fatai (Ivanovski '78). Antrenor: Daniel Isăilă.

Cartonaşe galbene: Baez '27, Baris '68 şi '90+5, Ramon '88 / Cristescu '25, Măţel '61.

Cartonaş roşu: Baris '90+5

Partida a fost arbitrată de o brigadă din Germania avându-l la centru pe Christian Dingert, ajutat la cele două linii de Thorsten Schiffner şi Martin Petersen, în timp ce Guido Winkmann a fost rezervă.

Returul va avea loc în Bucureşti, la data de 8 august, începând cu ora 21.00, pe Arena Naţională.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici