LIGA I: Concordia Chiajna - Dinamo, scor 1-3

Formaţia Dinamo a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-1 (3-0), echipa Concordia Chiajna, într-un meci din etapa a XXIX-a a Ligii I, în care centralul Alexandru Tudor a acordat trei penaltiuri, unul pentru gazde şi două pentru oaspeţi.

219 afișări
Imaginea articolului LIGA I: Concordia Chiajna - Dinamo, scor 1-3

Concordia Chiajna - Dinamo, scor 1-3, în Liga I (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

Golurile au fost marcate de Rus '19 (penalti), C. Matei '31 (penalti), Ţucudean '34 pentru Dinamo, respectiv Welington '51 (penalti) pentru Concordia.

0-1: Alexandru Tudor a acordat penalti pentru Dinamo după un henţ în careu al lui Melinte la un şut al lui Elton. Lovitura de la 11 metri a fost transformată de Rus.

0-2: Matei a transformat un penalti acordat pentru un fault al lui Leca la Popa

0-3: Ţucudean a înscris cu un şut în dreapta lui Cobrea, după o centrare în careu a lui Lazăr, de pe partea stângă.

1-3: Gazdele au beneficiat de un penalti la un fault al lui Durimel la Welington. Acesta din urmă a transformat lovitura de la 11 metri.

Concordia Chiajna: Cobrea - Dima, Leca, Melinte, Bambara - Roşu, Ispir - Florea (Coşereanu '60, Neagu '82), Purece, Serediuc (Creţu '86) - Welington. Antrenor: Marius Şumudică.

Dinamo: Bălgrădean - Rus, Durimel, Ad. Popa II, Bărboianu - Şerban (Velici '69), Boubacar - C. Matei (Buia '86), Elton, V. Lazăr (Crişan '90+1) - Ţucudean. Antrenor: Flavius Stoican.

Cartonaşe galbene: Melinte '19, Leca '30, Ispir '75 / Ţucudean '48, Velici '76, Bărboianu '90+2, Buia '90+3

Arbitri: Alexandru Tudor (central) - Valentin Avram, Mircea Grigoriu (asistenţi) - Dragoş Istrate, Ionuţ Coza (adiţionali) - Ionel Dumitru (rezervă)

Observatori: Aron Huzu, Viorel Ilinca

Concordia Chiajna - Dinamo a fost al 300-lea meci arbitrat în Liga I de Alexandru Tudor. Tudor este primul care atinge această cifră. El este urmat de Cristian Balaj, cu 277 de partide arbitrate în primul eşalon.

La meci au asistat aproximativ 2.500 de spectatori.

Rus, Matei şi Ţucudean i-au dedicat golurile înscrise colegului lor Constantin Grecu, care s-a accidentat la meciul de săptămâna trecută cu Astra Giurgiu şi va rata finalul sezonului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici