LIGA I: Dinamo Bucureşti - Concordia Chiajna, scor 2-1

Echipa Dinamo Bucureşti a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), formaţia Concordia Chiajna, într-un meci din etapa a XII-a a Ligii I.

229 afișări
Imaginea articolului LIGA I: Dinamo Bucureşti - Concordia Chiajna, scor 2-1

LIGA I: Dinamo Bucureşti - Concordia Chiajna, scor 2-1 (Imagine: Răzvan Lupică/Mediafax Foto)

Golurile învingătorilor au fost marcate de Ţucudean '27 şi D. Grigore '60 din penalti, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Onduku, în minutul 62.

1-0: Ţucudean a deschis scorul cu un şut din cădere de la 3 metri, după o lovitură liberă executată de Curtean.

2-0: Dragoş Grigore a transformat penaltiul acordat de arbitrul Marius Bocăneală pentru un fault comis de Creţu asupra lui Şerban.

2-1: Onduku a preluat un balon la marginea careului de 16 metri al dinamoviştilor şi l-a învins pe Naumovski cu un şut în forţă.

Dinamo Bucureşti: Naumovski - L. Rus, Luchin, D. Grigore, Filip (Grecu '70) - Boubacar, Thicot - V. Lazăr, Rotariu (Şerban '57), Curtean - Ţucudean (Thomas '79). Antrenor: Flavius Stoican.

Concordia Chiajna: Râmniceanu - Creţu, Leca, Melinte, Savin (Florea '62) - Papasterianos, Roşu (Bucurică '62) - Onduku, Purece, Serediuc - Wellington (L. Ganea '85). Antrenor: Ionuţ Chirilă.

Cartonaşe galbene: Filip '57, Ţucudean '76, Curtean '82, Thomas '89 / Melinte '26, Creţu '59, Leca '85.

Arbitri: Marius Bocăneală (central) - Sebastian Gheorghe, Mircea Grigoriu (asistenţi) - Cătălin Buşi (rezervă).

Observatori: Irina Mîrţ, Eduard Alexandru.

La partida din Şoseaua Ştefan cel Mare au asistat aproximativ 6.000 de spectatori.

Arbitrul Marius Bocăneală a întrerupt meciul pentru câteva momente în repriza secundă din cauza scandărilor rasiste ale galeriei dinamoviste.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici