Liga I: FC Vaslui - ACS Poli Timişoara, scor 1-0

Echipa FC Vaslui a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia ACS Poli Timişoara, în ultimul meci al etapei a VII-a a Ligii I, printr-un gol marcat de Piotr Celeban.

182 afișări
Imaginea articolului Liga I: FC Vaslui - ACS Poli Timişoara, scor 1-0

FC Vaslui - ACS Poli Timişoara, scor 1-0, în Liga I (Imagine: Shutterstock)

Fundaşul polonez a înscris, în minutul 15, cu o lovitură de cap de la 6 metri, după o centrare de pe partea dreaptă a lui Sălăgeanu.

FC Vaslui: Straton - Nuno Viveiros, Celeban, Prahici, Sălăgeanu - Antal, Sânmărtean (Manole '74), Caue, Wilk (Madson '69) - Pozder (Pătulea '46), Temwanjera. Antrenor: Ionuţ Moşteanu.

ACS Poli Timişoara: Nuno Claro - Nohai, Scutaru, Şeroni, Marovici - Ov. Petre (Poparadu '75), Trandu - Keita (Bărbuţ '46), Gorobsov (Furtado '29), Popovici - Szekely. Antrenor: Valentin Velcea.

Cartonaşe galbene: Sânmărtean '47, Prahici '56 / Furtado '34, Trandu '45, Szekely '45+1, Scutaru '51, Şeroni '83.

Arbitri: Marius Avram (central) - Valentin Avram, Eduard Ungureanu (asistenţi) - Dragoş Istrate (rezervă).

Observatori: Costin Toma, Viorel Ilinca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici