Liga I: FC Viitorul a remizat, scor 0-0, cu echipa Concordia Chiajna

Formaţia FC Viitorul a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa Concordia Chiajna, în etapa a XV-a a Ligii I.

96 afișări
Imaginea articolului Liga I: FC Viitorul a remizat, scor 0-0, cu echipa Concordia Chiajna

Liga I: FC Viitorul a remizat, scor 0-0, cu echipa Concordia Chiajna

Viitorul s-a încurcat pe teren propriu, scor 0-0, cu Concordia Chiajna, dar a egalat U Craiova în clasamentul Ligii 1.

Deşi a fost la conducerea jocului, Viitorul nu a putut marca şi a remizat cu Concordia Chiajna, pe care Dorinel Munteanu a reuşit să o organizeze foarte bine.

La finalul partidei, Gheorghe Hagi a lăsat criticile pentru laude. Antrenorul a susţinut că jucătorii săi s-au descurcat bine în ultima perioadă, deşi au avut un program încărcat.

"Am produs fotbal, am creat ocazii. Am avut ocaziile în care trebuia să marcăm. Din păcate au intervenit tinereţea şi ocaziile ratate. De data asta am produs fotbal, dar nu am câştigat. Poate meritam şi un penalty, care a fost clar, dar ăsta e fotbalul. Nu e un semi-eşec, e bun şi acest punct. I-am felicitat în vestiar, o fac foarte, foarte rar, când nu câştigăm. Probabil că tinereţea şi-a spus cuvântul. Noi... istoria noastră e aceeaşi în fiecare an. Începem mai greu, ne omogenizăm, suntem tineri. Ei sunt tineri, ştiu fotbal şi sunt foarte buni", a declarat patronul şi antrenorul Viitorului, la DigiSport.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici