Liga I: Gloria Bistriţa - Oţelul Galaţi, scor 2-1

Formaţia Gloria Bistriţa a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-0), echipa Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a XXIII-a a Ligii I.

259 afișări
Imaginea articolului Liga I: Gloria Bistriţa - Oţelul Galaţi, scor 2-1

Liga I: Gloria Bistriţa - Oţelul Galaţi, scor 2-1 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Golurile au fost marcate de R. Radu '65 şi Feher '68 pentru Gloria, respectiv Paraschiv '52 pentru Oţelul.

0-1: Paraschiv a înscris cu o lovitură cu capul de la 11 metri, după o centrare a lui Iorga de pe partea dreaptă.

1-1: Răzvan Radu a pătruns pe partea dreaptă şi a înscris la colţul scurt, profitând şi de o greşeală a portarului Grahovac.

2-1: Grahovac a respins în faţă un şut de la distanţă, mingea a ajuns la Antonache, care i-a trimis lui Feher, iar acesta l-a învins pe portarul Oţelului cu un şut din 8 metri.

Gloria Bistriţa: Oghinciuc - Ţîrcă, Ad. Iordache (Berceanu '36), Hlinca, Kanon (Trestenicu '69) - Enescu, Feher - R. Radu, Bucur (Curtuiuş '54), Chiţu - Antonache. Antrenor: Nicolae Manea

Oţelul Galaţi: Grahovac - Cojoc, Sârghi, Benga, Ljubinkovici - Iorga, Giurgiu, Neagu - Marquinhos (Vancea '85), Didi (Paraschiv '46), Stromajer (Astafei '46). Antrenor: Petre Grigoraş.

Cartonaşe galbene: Ţîrcă '59. R. Radu '77 / Ljubinkovici '6, Didi '28, Giurgiu '72

Arbitri: Adrian Comănescu - Vasile Marinescu, Marius Nicoară - Horaţiu Feşnic

Observatori: Laszlo Sajtos, Paul Cazan.

La meci au asistat aproximativ 200 de spectatori, între care şi 30 de fani gălăţeni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici