LIGA I: Petrolul Ploieşti - Corona Braşov, scor 3-0

Formaţia Petrolul Ploieşti a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa Corona Braşov, într-un meci din etapa a XVII-a a Ligii I, ultima a turului campionatului.

319 afișări
Imaginea articolului LIGA I: Petrolul Ploieşti - Corona Braşov, scor 3-0

LIGA I: Petrolul Ploieşti - Corona Braşov, scor 3-0 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Golurile au fost marcate de Juan Albin '17 (penalti), Boudjemaa '57 şi Hamza '61.

1-0: Teixeira este lansat de Albin pe partea stângă, pătrunde în careu şi este faultat de Marc. Penaltiul este transformat de Albin cu un şut puternic în stânga portarului.

2-0: Boudjemaa face o cursă pe partea dreaptă, centrează în careu, mingea îi revine de la un fundaş al Coronei, iar apoi înscrie din 5-6 metri.

3-0: Hamza înscrie de la aproximativ 11 metri, după o acţiune a lui De Lucas pe partea stângă.

Petrolul Ploieşti: Pecanha - Alcenat, Hoban, Manasse, Guilherme - Romario, De Lucas - Boudjemaa, Albin (Priso '64), Fernandez (Teixeira '9) - Dore (Hamza '58). Antrenor: Cosmin Contra.

Corona Braşov: Marc - Burlacu, Tudose, Damian, Vl. Munteanu - Dâlbea, Martac (Popa '66),Vranjkovici (Dănilă '88), R. Stănescu (Miranda '34) - Braganca - Buş. Antrenor: Ionel Gane.

Cartonaş galben: Marc '17

Arbitri: Alexandru Tudor (central) - Cristian Nica, Aurel Oniţă (asistenţi) - Iulian Călin (rezervă)

Observatori: Augustus Constantin, Mario Agiu

La meci au asistat aproximativ 6.000 de spectatori.

Înainte de startul meciului, arbitrul asistent Cristian Nica a fost omagiat pentru ultima sa partidă în Liga I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici