Liga I: Petrolul Ploieşti - Gloria Bistriţa, scor 4-0

Formaţia Petrolul Ploieşti a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (2-0), echipa Gloria Bistriţa, într-un meci din etapa a XXVI-a a Ligii I.

552 afișări
Imaginea articolului Liga I: Petrolul Ploieşti - Gloria Bistriţa, scor 4-0

Liga I: Petrolul Ploieşti - Gloria Bistriţa, scor 4-0 (Imagine: Laurenţiu Mich/Mediafax Foto)

Golurile au fost marcate de Sauvadet '23, Bokila '34, Morar '60 şi Mojica '71 (penalti).

1-0: Sauvadet a şutat de la 20 de metri lateral stânga, la colţul lung, mingea fiind deviată puţin şi de Stancu.

2-0: Lansat de Sauvadet, Bokila a făcut o cursă solitară de 30 de metri şi de la 16 metri poziţie centrală a şutat în colţul stâng al porţii apărate de Dolha, la vinclu.

3-0: Cursă pe dreapta a lui Renan, urmată de o centrare în careu, Morar a preluat şi de la 14 metri puţin lateral stânga a înscris cu un şut la vinclu.

4-0: Mojica a transformat un penalti acordat de centralul Marian Balaci pentru un henţ comis de Berceanu după o centrare a lui Alcenat.

Petrolul Ploieşti: Bornescu - Alcenat (Naziri '73), Geraldo Alves, Yamissi, Grecu - Mustivar, Mojica - Renan, Cristescu, Sauvadet (Morar '53) - Bokila (Romario '65). Antrenor: Cosmin Contra

Gloria Bistriţa: Dolha - Stancu, Kanon, Hlinca (Oprea '80), Ţîrcă - Pouye - R. Radu, Enescu, Cubilla (Berceanu '46), Chiţu (Pop '63) - Antonache. Antrenor: Nicolae Manea.

Cartonaş galben: Hlinca '41

Arbitri: Marian Balaci (central) - Marius Nicoară, Florin Neacşu (asistenţi) - George Rădulescu (rezervă)

Observatori: Nicolae Marodin, Ionuţ Calancia.

La meci au asistat aproximativ 10.000 de spectatori.

Înainte de începerea partidei, pe ecranele de la stadionul din Ploieşti a avut loc un moment dedicat emblematicului Ilie Oană, de la moartea căruia se vor împlini 20 de ani la 27 aprilie. Şi galeria Petrolului l-a omagiat pe Oană, prezentând o imagine foarte mare a acestuia. La meci au asistat şi fiica lui Ilie Oană, Cristina Baciu, împreună cu fiii ei, Alexandru şi Mihai Baciu.

De asemenea, înaintea jocului s-a ţinut un moment de reculegere în memoria lui Alexandru Fronea, membru al "generaţiei de aur" a clubului Petrolul Ploieşti, care a încetat din viaţă miercuri, la vârsta de 79 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici