Liga I: Steaua a câştigat derbiul cu Pandurii Târgu Jiu, scor 2-0

Echipa Steaua Bucureşti a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (2-0), formaţia Pandurii Târgu Jiu, într-un meci din etapa a XXIX-a a Ligii I, care s-a disputat pe Arena Naţională.

767 afișări
Imaginea articolului Liga I: Steaua a câştigat derbiul cu Pandurii Târgu Jiu, scor 2-0

Liga I: Steaua a câştigat derbiul cu Pandurii Târgu Jiu, scor 2-0 (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

Golurile învingătorilor au fost marcate de Rusescu '12 şi Szukala '41.

1-0: Adi Popa a pătruns în partea dreaptă a centrat în careu şi Rusescu, nemarcat, a înscris cu un şut plasat de la 12 metri.

2-0: Bourceanu a executat un corner de pe partea dreaptă şi Szukala a înscris cu o lovitură de cap de la 6 metri.

Steaua Bucureşti: Tătăruşanu - Georgievski, Szukala, Chiricheş, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Ad. Popa (Filip '80), Iancu (Nikolici '52), Tănase - Rusescu (Prepeliţă '68). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Pandurii Târgu Jiu: Mingote - Pleaşcă, Viera, Mamele, Al. Vlad - Anton (Lemnaru '79), Nistor - Ibeh, Voiculeţ (C. Cristea '62), Nicoară (Răduţ '58) - Matulevicius. Antrenor: Cristian Pustai.

Cartonaşe galbene: Viera '44, Anton '55, Pleaşcă '81.

Arbitri: Cristian Balaj (central) - Bogdan Gheorghe, Florin Păunescu (asistenţi) - Marcel Bîrsan (rezervă).

Observatori: Adrian Vidan, Constantin Gheorghe.

La partida de pe Arena Naţională au asistat 15.025 de spectatori.

În minutul 23, suporterii Stelei de la Peluza Sud au părăsit stadionul în semn de protest faţă de arestările de acum trei zile când 13 fani stelişti şi rapidişti au fost conduşi la secţii pentru bătaia de pe stradă. Fanii au revenit în minutul 52, după ce au protestat în faţa peluzei şi au scandat împotriva Legii 4, dar şi a forţelor de ordine. Fanii Stelei de la Peluza Sud au afişat următorul banner: "Alături de fraţii noştri".

Steaua îşi poate asigura matematic titlul cu numărul 24, dacă echipa Petrolul Ploieşti nu va învinge, sâmbătă, în deplasare, formaţia CS Turnu Severin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici