Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat echipa ideală sub 21 de ani a sezonului regulat

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat, joi, echipa ideală sub 21 de ani a sezonului regulat din Liga 1, formaţie din care fac parte câte trei jucători de la Viitorul şi Dinamo, doi de la CFR Cluj şi câte unul de la FCSB, CS Universitatea Craiova şi ACS Poli Timişoara.

226 afișări
Imaginea articolului Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat echipa ideală sub 21 de ani a sezonului regulat

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat echipa ideală sub 21 de ani a sezonului regulat

De asemenea, Gheorghe Hagi a fost desemnat antrenorul echipei sub 21 de ani. "Dacă vorbim de tineri, nu există un antrenor mai potrivit să-i conducă, să-i inspire şi să-i lan­seze spre marea performanţă. Un idol şi un profesor", se arată pe site-ul lpf.ro.

Portar:

Laurenţiu Brănescu (FC Dinamo/22 de ani/17 jocuri) – Aflat la primul său sezon în Liga 1 Orange, portarul "roş-albilor" a avut în multe momente prestaţii lăudabile. Titular incontestabil până la accidentare.

Fundaşi:

Răzvan Hodorogea (FC Viitorul/21 de ani/ 4 jocuri) – Capabil să acopere mai multe posturi pe teren, când a fost tri­mis în joc s-a achitat excelent de sarcinile trasate. A marcat şi un gol, primul în Liga 1 Orange".

Răzvan Horj (CFR Cluj/21 de ani/19 jocuri) – Debutant pe prima scenă, maramureşeanul a prins 19 meciuri în sezonul regulat, din­tre care 13 integralist. De remar­cat plasamentul excelent.

Ionuţ Nedelcearu (FC Dinamo/20 de ani/24 jocuri) – A devenit om de bază în defen­siva bucureştenilor. A marcat şi primele lui goluri în campionat, trei la număr. De asemenea, a prins de şase ori echipa etapei.

Steliano Filip (FC Dinamo/22 de ani/21 jocuri) – Deşi are doar 22 de ani, a depăşit 100 de meciuri în Liga 1 Orange, toate în tricoul "roş-albilor". În sezonul regulat 2016-2017 a fost inclus de patru ori în echipa etapei.

Mijlocaşi:

Cristi Bărbuţ (Poli Timişoara/21 de ani/23 jocuri) – A impresionat în sezonul regulat prin viteză. Un gol, trei pase decisive, două penalty-uri obţinute şi patru prezenţe în echipa etapei sunt cifrele sale.

Răzvan Marin (FC Viitorul/20 de ani/20 jocuri) – Evoluţiile formidabile i-au adus transferul la Standard Liege. Patru goluri, două pase decisive, un penalty obţinut şi şase prezenţe în echipa etapei.

Ovidiu Popescu (FCSB/23 de ani/18 jocuri, FOTO) – A devenit în scurt timp om de bază la FCSB, confirmând astfel aşteptările celor care au crezut în calităţile sale. Imbatabil în duelurile fizice.

Carlo Casap (FC Viitorul/18 ani/18 jocuri) – Un fotbalist cu calităţi fantas­tice. În sezonul regulat a marcat de patru ori, a dat o pasă decisivă şi a scos un penalty. Are o medie de cinci driblinguri pe meci.

Atacanţi:

Andrei Ivan (CS U Craiova/20 de ani/24 jocuri) – “Perla” Craiovei a strălucit în sezonul regulat, unde a fost cel mai bun marcator al “alb-albaştrilor”, cu şase goluri înscrise. A obţinut şi patru penalty-uri.

Alexandru Păun (CFR Cluj/21 de ani/19 jocuri) – Un jucător cu o tehnică foarte bună. Remarcabil în a doua parte a sezonului regulat, când evoluţiile sale au ajutat CFR-ul să prindă un loc în play-off.

Antrenor:

Gheorghe Hagi (FC Viitorul/52 de ani) – Dacă vorbim de tineri, nu există un antrenor mai potrivit să-i conducă, să-i inspire şi să-i lan­seze spre marea performanţă. Un idol şi un profesor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici