Lionel Messi: Este minunat că am bătut recordul lui Raul

Atacantul argentinian al echipei FC Barcelona, Lionel Messi, a declarat, marţi seară, că se simte minunat că reuşit să bată recordul de goluri în Liga Campionilor deţinut de fostul vârf al formaţiei Real Madrid, Raul Gonzalez.

272 afișări
Imaginea articolului Lionel Messi: Este minunat că am bătut recordul lui Raul

Lionel Messi: Este minunat că am bătut recordul lui Raul (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Este minunat că am bătut recordul lui Raul într-o competiţie aşa importantă. Dar mult mai importantă este victoria din acest meci", a spus Messi pentru site-ul oficial al UEFA.

Internaţionalul argentinian a fost felicitat de atacantul german al echipei Arsenal Londra, Lukas Podolski: "Felicitări Messi pentru acest record. Este o mare realizare", a scris Podolski pe contul său de Twitter.

Atacantul argentinian al echipei FC Barcelona, Lionel Messi, a înscris, marţi, trei goluri în meciul cu APOEL Nicosia, scor 4-0, şi a ajuns la 74 de reuşite în Liga Campionilor, depăşindu-l astfel pe fostul vârf al formaţiei Real Madrid, Raul Gonzalez, care avea 71 de goluri.

În clasamentul all-time al golgheterilor Ligii Campionilor, Messi este urmat de Raul, locul trei fiind ocupat de Cristiano Ronaldo (Real Madrid), care a înscris de 70 de ori.

Lionel Messi a marcat şi 253 de goluri în campionatul Spaniei, devenind cel mai bun marcator din istoria Primera Division.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici