Lionel Messi s-a întâlnit cu Ghiţă Mureşan la Washington - FOTO

Fotbalistul argentinian Lionel Messi s-a întâlnit cu fostul baschetbalist Ghiţă Mureşan, miercuri, la Washington, conform imaginilor din presa americană.

457 afișări
Imaginea articolului Lionel Messi s-a întâlnit cu Ghiţă Mureşan la Washington - FOTO

Ghita Muresan (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Mureşan, singurul român care a jucat în NBA şi care are o înălţime de 2,31 metri, apare într-o fotografie în care dă mâna cu Lionel Messi, jucător de 1.69 metri.

Messi se află alături de naţionala Argentinei la Washington, în vederea meciului de sâmbătă cu El Salvador.

Jucătorii argentinieni au asistat la meciul de baschet dintre Washington Wizards, echipă la care a evoluat în trecut Mureşan, şi Indiana Pacers, scor 101-103, unde a fost prezent şi fostul sportiv român.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici