Lista echipelor care s-au calificat deja la Campionatul European din 2020

Mai sunt câteva meciuri până la finalul campaniei de calificare la Campionatul European din 2020, iar o parte dintre echipele naţionale şi-au câştigat deja biletul de a ajunge în grupele turneului final.

922 afișări
Imaginea articolului Lista echipelor care s-au calificat deja la Campionatul European din 2020

Lista celor 12 echipe care s-au calificat deja la Campionatul European din 2020

12 selecţionate s-au calificat deja la EURO 2020:
Spania
Belgia
Cehia
Anglia
Franţa
Italia
Polonia
Rusia
Turcia
Ucraina
Suedia
Finlanda

Până acum, Finlanda este cea mai mare supriză a acestor calificări.

Sâmbătă, 16 noiembrie, Germania şi Olanda îşi pot asigura accederea în grupele Campionatului European. În Grupa G, nemţii joacă pe teren propriu cu Belarus, iar Olanda merge pe arena Irlandei de Nord. Germania şi Olanda au nevoie de câte un egal.

Tot sâmbătă, de la ora 21:45, Austra trebuie să se impună în faţa Macedoniei de Nord pentru a ajunge la EURO, iar Croaţia, cu o victorie în faţa Slovaciei, îşi asigură şi ea calificarea.

Taguri:
euro 2020,
spania,
belgia

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici