LIVE VIDEO | CSM Bucureşti a revenit în ţară! Campioanele prezintă trofeul în această seară la Sala Rapid!

Câştigătoare ale Ligii Campionilor, fetele de la CSM Bucureşti, care sosesc azi în ţară în jurul prânzului vor prezenta trofeul românilor trofeul diseară de la ora 17:15 la sala Rapid din Bucureşti înaintea partidei din semifinalele Ligii Naţionale Masculine, CSM Bucureşti - Potaisa Turda, infomrează ProSport.

1666 afișări

CSM Bucureşti a învins, scor 29-26, după prelungiri şi executarea aruncărilor de la şapte metri, pe ETO Gyor, în finala turneului Final Four de la Budapesta şi a câştigat trofeul Ligii Campionilor, chiar în sezonul de debut. Suedeza Isabelle Gullden a primit titlul de golgheteră a competiţiei, informează ProSport.

TRANSMISIUNE LIVE

Gyor a început mai bine finala Ligii Campionilor, disputată în sala Papp Laszlo din Budapesta şi a condus cu două goluri, în minutul 18, moment în care antrenorul lui CSM Bucureşti, Kim Rasmussen, a cerut time-out. Jocul campioanei României a fost mult mai eficient pe fază ofensivă şi la pauză, CSM Bucureşti a intrat cu un avantaj de un gol, 13-12.

Partea a doua a jocului a avut parte de multe răsturnări de situaţie. CSM Bucureşti s-a desprins la două goluri, 14-12 şi a avut şansa să ajungă la trei goluri diferenţă, însă Cristina Vărzaru a ratat. Gyor a revenit în meci, cu trei goluri consecutive şi a trecut în avantaj. Până la final, meciul a fost extrem de echilibrat şi niciuna dintre echipe nu a reuşit desprinderea. Formaţia maghiară a înscris cu 30 de secunde înainte de final, prin Anita Gorbicz, însă CSM a restabilit egalitatea prin Linnea Torstensson şi s-a terminat 22-22.

În prelungiri, Gyor a jucat mai bine în prima repriză de cinci minute şi a condus cu 24-23. CSM Bucureşti n-a cedat, iar finalul părţii secunde a fost la fel de tensionat. Campioana României a beneficiat de o aruncare de la 7 metri în ultimele, iar Isabelle Gullden a înscris pentru 25-25, iar finala s-a decis la loviturile de departajare. Brazilianca Mayssa Pessoa a făcut diferenţă, parând două aruncări de la 7 metri, iar CSM Bucureşti s-a impus cu 4-1 şi în final, cu 29-26. Golul decisiv a fost marcat de Aurelia Brădeanu.

Isabelle Gullden a reuşit un meci de excepţie, cu 14 goluri marcate. Totodată, handbalista suedeză a câştigat titlul de golgheter al Ligii Campionilor, cu 107 goluri marcate în acest sezon.

CSM Bucureşti a câştigat Liga Campionilor, la sezonul de debut în cea mai importantă competiţie europeană intercluburi. CSM Bucureşti este a treia echipă din România care cucereşte acest trofeu, primul în actualul format, după Şiinţa Bucureşti (1960-1961) şi Rapid Bucureşti (1963-1964).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici