Liverpool câştigă cu golul lui Elliott rejucarea partidei cu Wolves din Cupa Angliei

O reuşită deosebită a lui Harvey Elliott a fost suficientă pentru ca Liverpool, deţinătoarea Cupei Angliei, să obţină o victorie cu 1-0 în deplasare la Wolverhampton Wanderers, marţi, în rejucarea meciului din turului al treilea al competiţiei.

101 afișări
Imaginea articolului Liverpool câştigă cu golul lui Elliott rejucarea partidei cu Wolves din Cupa Angliei

Liverpool, Facebook

Mijlocaşul adolescent Elliott a luat o minge din propria jumătate de teren, a pătruns nestigherit înspre careul advers şi a trimis un şut cu piciorul stâng de le peste 25 de metri cu care l-a învins pe portarul lui Wolves, Jose Sa, în minutul 13.

Wolves au fost pasivi în mare parte din prima repriză înainte de a creşte în meci după pauză, dar apărarea lui Liverpool i-a ţinut la distanţă pentru a obţine prima victorie din ultimele patru meciuri în toate competiţiile.

Rezultatul a stabilit un meci din turul al patrulea în deplasare la Brighton & Hove Albion, unde echipa lui Juergen Klopp a fost învinsă sâmbătă cu 3-0 în Premier League.

West Bromwich Albion s-a alăturat lui Liverpool în runda a patra, după ce a învins cu 4-0 pe teren propriu pe Chesterfield, Birmingham City a venit din urmă şi a învins Forest Green Rovers cu 2-1, iar Luton Town s-a impus cu 2-1 pe terenul lui Wigan Athletic. Bristol City a eliminat-o pe Swansea City, impunându-se cu 2-1 în deplasare, după prelungiri.

Elliott, a cărui reuşită a câştigat meciul pentru Liverpool, a declarat că a fost încurajat de coechipierul James Milner să dea drumul la lovituri de la distanţă.

"Milly (Milner) striga şi el "trage", aşa că a trebuit să mă duc să o fac. Poate că el mă poate încuraja mai mult să trag, pentru că a funcţionat cu siguranţă", a declarat el pentru BBC Sport.

"Am fost judecat un pic în funcţie de pasele de gol şi de goluri şi este ceva la care am lucrat şi mi-a ieşit astăzi".

Meciul a fost lipsit de divertismentul şi dramatismul ultimei întâlniri dintre cele două echipe de pe Anfield, care s-a încheiat 2-2, cu toate că Wolves a avut un gol pe final, anulat pentru offside.

Antrenorul lui Liverpool, Klopp, a făcut opt schimbări în echipa care a fost surclasată de Brighton în ceea ce antrenorul german a descris ca fiind cel mai prost meci pe care şi-l aminteşte în cei opt ani de când conduce clubul din Merseyside.

"Parcă a trecut o veşnicie de când aveam sentimentul de a câştiga şi de a juca bine. A trebuit să luptăm din greu la final, dar am controlat jocul pentru perioade lungi de timp. Este grozav şi este reacţia pe care am vrut să o vedem", a declarat Klopp.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici