Liverpool îşi întăreşte lotul. Echipa aduce un mijlocaş de 23 de ani care va purta numărul lui Steven Gerrard

Mijlocaşul lui RB Leipzig, Naby Keita (23 de ani) a ajuns la Liverpool FC. Săptămâna aceasta, jucătorul din Guineea a fost prezent la Melwood pentru a completa mutarea în Premier League, care se va confirma pe 1 iulie 2018.

505 afișări
Imaginea articolului Liverpool îşi întăreşte lotul. Echipa aduce un mijlocaş de 23 de ani care va purta numărul lui Steven Gerrard

Liverpool îşi întăreşte lotul. Echipa aduce un mijlocaş de 23 de ani care va purta numărul lui Steven Gerrard

Mijlocaşul s-a familiarizat cu echipa, iar Liverpool Echo spune că ar putea avea primul meci pe 7 iulie, într-un amical pe care Liverpool îl va juca împotriva celor de la Chester.

Keita abia aşteaptă să debuteze în liga englezilor şi a postat o fotografie pe Instagram pentru fani, în care este el alături de câţiva prieteni în timp ce purtau echipamente mai vechi ale echipei antrenate de Jurgen Klopp.

Naby Keita este al doilea cel mai scump transfer făcut de Liverpool după Virgil van Dijk, dar fanii speră că va merita.

Mijlocaşului i-a fost alocat numărul 8 şi a primit tricoul chiar de la Steven Gerrard. Fostul mijlocaş a purtat acelaşi număr pe Anfield timp de 11 ani, iar Keita este primul jucător care va purta acelaşi număr pe echipament de la plecarea lui Gerrard din 2015 la LA Galaxy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici