Liviu Ciobotariu, antrenorul ASA Târgu Mureş: Suntem dezamăgiţi, dar trebuie să vedem şi lucrurile bune

Antrenorul echipei ASA Târgu Mureş, Liviu Ciobotariu, a declarat, joi seară, că jucătorii săi sunt dezamăgiţi pentru că nu au reuşit să câştige campionatul, însă a menţionat că aceştia trebuie să vadă şi lucrurile bune.

256 afișări
Imaginea articolului Liviu Ciobotariu, antrenorul ASA Târgu Mureş: Suntem dezamăgiţi, dar trebuie să vedem şi lucrurile bune

Liviu Ciobotariu: Suntem dezamăgiţi, dar trebuie să vedem şi lucrurile bune

"Poate dacă ASA nu avea evoluţii aşa bune, campionatul se termina demult. Ăsta este fotbalul, suntem dezamăgiţi, dar trebuie să vedem şi lucrurile bune. Trebuie s-o luăm de la capăt, aşa este în viaţă. Nu e uşor, pierderea titlului a venit pe teren propriu, în faţa propriilor fani, eu le mulţumesc pentru susţinerea oferită. Jucătorii nu au fost inspiraţi, nu ştiu dacă a fost presiune. Acest joc l-am pierdut pe situaţiile noastre foarte bune de a marca. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu situaţia jucătorilor, care sunt la final de contract", a spus Ciobotariu.

Echipa Steaua a câştigat campionatul României pentru a treia oară consecutiv şi a 26-a oară în istoria sa, în urma remizei cu formaţia CSMS Iaşi, scor 0-0, şi a eşecului înregistrat de ASA Târgu Mureş, scor 1-2, cu Oţelul Galaţi, în ultima etapă a Ligii I.

Steaua a încheiat campionatul României cu 22 de victorii, cinci remize şi şapte înfrângeri, acumulând un total de 71 de puncte. ASA Târgu Mureş a încheiat campionatul pe locul 2, cu 68 de puncte.

Echipa condusă de Constantin Gâlcă a fost lider detaşat în tur, dar în retur a fost ajunsă şi depăşită de ASA Târgu Mureş, recuperând prima poziţie în penultima etapă.

Steaua va evolua în preliminariile Ligii Campionilor, iar ASA Târgu Mureş în preliminariile Ligii Europa.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici