Liviu Ciobotariu: Ori învingem ori murim cu Turnu Severin!

Antrenorul echipei CSMS Iaşi, Liviu Ciobotariu, a declarat vineri, pentru MEDIAFAX, că partida de duminică, de pe teren propriu, cu CS Turnu Severin este extrem de importantă pentru punctele puse în joc, dar mai ales pentru moralul elevilor săi.

92 afișări
Imaginea articolului Liviu Ciobotariu: Ori învingem ori murim cu Turnu Severin!

Liviu Ciobotariu: Ori învingem ori murim cu Turnu Severin!

"Ori învingem ori murim cu Turnu Severin! Altă variantă nu avem la acest meci extrem de important pentru noi. Situaţia din clasament nu ne permite să mai facem paşi greşiţi. Avem mare nevoie de victorie pentru a aduna puncte şi a urca în clasament, dar mai ales pentru a le ridica moralul băieţilor. După partida cu Astra, din Cupă, era o atmosferă de înmormântare în vestiar! Trebuie să ne revenim! Sper că voi alege cel mai bun «11» în acest meci şi că vom obţine prima victorie din actuala ediţie de campionat. Cel mai important pentru mine acum este să le redau moralul jucătorilor după atâtea partide nereuşite", a spus Liviu Ciobotariu.

Tehnicianul formaţiei ieşene a mai adăugat că pentru meciul cu Turnu Severin va lipsi doar fundaşul Alexandru Creţu: "Din păcate, Creţu a luat cartonaş roşu în meciul cu Astra şi va lipsi etapa aceasta.Vestea bună este că va reveni Petar Jovanovic, jucător care ne-a lipsit atât de mult în ultimele etape. Keita, care a suferit o accidentare în meciul cu Astra, urmează să facă o ecografie, pentru a vedea care este situaţia. Nu cred că voi putea conta pe el. În schimb, Petrovic, alt jucător accidentat în meciul cu Astra, poate fi recuperat până la ora meciului cu Turnu Severin".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici