Lleyton Hewitt a reuşit a 600-a victorie în circuitul ATP

Tenismanul australian Lleyton Hewitt a reuşit a 600-a victorie în circuitul ATP, după ce l-a învins, joi, în primul tur al turneului de la Miami, cu scorul de 3-6, 6-3, 6-3, pe olandezul Robin Haase.

86 afișări
Imaginea articolului Lleyton Hewitt a reuşit a 600-a victorie în circuitul ATP

Lleyton Hewitt a reuşit a 600-a victorie în circuitul ATP (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Hewitt, în vârstă de 33 de ani, este al treilea jucător din istorie care atinge această cifră, după elveţianul Roger Federer (942) şi spaniolul Rafael Nadal (675).

Fostul lider mondial, actualmente pe locul 44 ATP, a reuşit prima sa victorie din circuitul ATP în 1998, în faţa compatriotului său Scott Draper.

În turul doi al turneului de la Miami, Lleyton Hewitt îl va întâlni pe spaniolul Rafael Nadal, pe care nu l-a mai învins din 2006.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici