Lobonţ: Am renunţat la oferta de la Chievo, nu îmi place să părăsesc corabia la greu

Portarul echipei AS Roma, Bogdan Lobonţ, a declarat, miercuri, pentru Roma Channel, că a refuzat oferta de transfer primită de la formaţia Chievo Verona, deoarece nu a dorit să plece în momentele dificile prin care trece gruparea din capitala Italiei.

199 afișări
Imaginea articolului Lobonţ: Am renunţat la oferta de la Chievo, nu îmi place să părăsesc corabia la greu

Lobonţ: Am renunţat la oferta de la Chievo, nu îmi place să părăsesc corabia la greu (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

"Am decis să renunţ la oferta de la Chievo, deoarece nu îmi place să părăsesc corabia într-un moment dificil. De asemenea, la Roma am avut momente extraordinare, iar oamenii m-au ajutat în momentele mele mai grele. Au fost multe momente frumoase, iar cea mai frumoasă zi a fost cea în care am semnat contractul cu Roma. Faptul că joc la Roma este un lucru minunat în cariera mea", a spus Lobonţ.

Portarul român a afirmat că AS Roma nu este o echipă de locul nouă în clasamentul campionatului Italiei. "Sperăm să trecem peste această perioadă grea. Roma nu este o echipă de locul nouă. Trebuie să rămânem uniţi şi să muncim mai mult în fiecare zi. E adevărat că nu am jucat în ultima perioadă, dar pentru un portar e important să stea bine din punct de vedere psihic şi să fie pregătit pentru momentul când se apelează la el. Am o relaţie bună cu Aurelio Andreazzoli, cel care se ocupă de echipă după plecarea lui Zdenek Zeman, la fel cum am avut cu toţi antrenorii. Am avut încredere în toţi antrenorii, nu mi-am permis niciodată să pun în discuţie deciziile lor", a precizat Lobonţ.

Bogdan Lobonţ consideră că Roma va reuşi să iasă din pasă mai proastă prin care trece: "Pentru mine nu e dificil să fiu portarul Romei, e frumos. Există presiune, dar nu mai multă decât faţă de ceilalţi fotbalişti. Portarii sunt mult mai obişnuiţi cu presiunea şi asta nu numai la Roma. Vorbesc cu Stekelenburg foarte mult, dar ce discutăm rămâne între noi. Roma a demonstrat mereu că are puterea să se ridice după ce a căzut. Îmi aduc aminte că în sezonul 2009-2010, după momente foarte grele ne-a lipsit puţin să câştigăm titlul".

Lobonţ speră ca fiul său să ajungă un fotbalist important: "Timpul liber mi-l petrec alături de familie. Fiul meu joacă fotbal de două ori pe săptămână, sper să ajungă un campion".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici