Los Angeles FC a ajuns la un acord verbal cu Olivier Giroud

  • Olivier Giroud (37 de ani) este aproape de o mutare la Los Angeles FC, potrivit lui Fabrizio Romano.
  • Jurnalistul italian anunţă că s-a ajuns la un acord verbal între internaţionalul francez şi echipa din MLS, liga americană de fotbal.
87 afișări
Imaginea articolului Los Angeles FC a ajuns la un acord verbal cu Olivier Giroud

Contractul lui Olivier Giroud la AC Milan expiră la finalul sezonului. Sursa foto: Hepta/Mediafax Foto

În condiţiile în care contractul lui Giroud la AC Milan expiră la finalul sezonului, francezul are voie să discute un acord precontractual cu un alt club. Se pare că acesta îşi exercită acest drept.

Informaţiile din presa sportivă internaţională arată că Giroud pare să fie la mare căutare, acesta primind mai multe oferte.

Până acum, francezul a dat semne că ar fi vrut să nu se grăbească în luarea unei decizii cu privire la viitorul său, dar toate semnele indică acum spre SUA. În ciuda faptului că oferta LAFC ar fi fost mai mică decât ofertele rivale, Giroud pare să se fie tentat să se alăture echipei din MLS, fostul coechipier de la naţională, Hugo Lloris făcând presiuni pentru sosirea lui Giroud.

Romano raportează că un acord iniţial între Giroud şi LAFC este acum în vigoare şi, deşi nimic nu este încă semnat, o înţelegere este pe cale a fi convenită.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici