Lotul HCM Constanţa se va deplasa în Serbia, pentru înmormântarea lui Zoran Kurtes

Întreg lotul echipei HCM Constanţa se va deplasa în Serbia, pentru a fi prezent la înmormântarea antrenorului Zoran Kurtes, decedat vineri seară, la Mamaia.

35 afișări
Imaginea articolului Lotul HCM Constanţa se va deplasa în Serbia, pentru înmormântarea lui Zoran Kurtes

Antrenorul sârb al echipei de handbal masculin HCM Constanţa, Zoran Kurtes (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

Trupul neînsufeţit al lui Kurtes va fi depus, duminică, la Sala Sporturilor din Constanţa.

Familia tehnicianului, care se afla în Serbia, a sosit la Constanţa, dar încă nu se ştie când va fi repatriat corpul neînsufleţit al lui Kurtes şi când va avea loc înmormântarea.

Zoran Kurtes, în vârstă de 44 de ani, a decedat, vineri seară, în camera sa de hotel de la Mamaia. Tehnicianul sârb se pregătea să urmărească un meci de baschet la televizor, când i s-a făcut dintr-o dată rău şi s-a aşezat pe patul din camera de la Hotelul Flora din Mamaia, iar un prieten care-l însoţea a sunat la 112. Un echipaj SMURD a încercat timp de o oră să-l resusciteze, fără să reuşească. Decesul a fost constat în jurul orei 23.00.

Cu doar o seară înainte, Kurtes împreună cu întreaga echipă HCM Constanţa au primit medaliile, tricourile şi trofeul de campioni ai sezonului 2009-2010 la handbal masculin.

Şeful Serviciului Judeţean de Medicină Legală, Marius Popa, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX că, potrivit rezultatului preliminar al necropsiei, antrenorul sârb Zoran Kurtes a murit din cauza asfixiei mecanice, prin aspirare de conţinut gastric, adică s-a înecat cu propria vomă.

Potrivit sursei citate, urmează să fie făcute examenele de laborator, histopatologic şi toxicologic, pentru a se putea stabili ce a provocat voma.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici