Lucescu: Sper că FC Barcelona va câştiga Liga Campionilor

Tehnicianul Mircea Lucescu a declarat, marţi seară, după ce formaţia sa Şahtior Doneţk a fost eliminată de FC Barcelona în semifinalele Ligii Campionilor, că speră ca gruparea catalană să câştige competiţia.

55 afișări
Imaginea articolului Lucescu: Sper că FC Barcelona va câştiga Liga Campionilor

Lucescu: Sper că FC Barcelona va câştiga Liga Campionilor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Felicit FC Barcelona pentru calificare şi sper că va câştiga Liga Campionilor. Nu credeam că ne vom califica, deoarec am pierdut în tur cu scorul de 1-5. A fost un meci spectaculos, am avut mai multe ocazii decât orice altă echipă care a jucat împotriva catalanilor. A fost o mare oportunitate să jucăm contra Barcei şi a oferit experienţă tinerei noastre echipe pentru anul viitor. Am studiat foarte bine FC Barcelona. Singurul lucru pe care nu îl avem este Messi. Am fi învins Barca dacă el era jucătorul nostru. Această echipă este virtual perfectă", a declarat Mircea Lucescu.

Echipa antrenată de Mircea Lucescu, Şahtior Doneţk, fără fundaşul Răzvan Raţ, suspendat, a ratat calificarea în semifinalele Ligii Campionilor, după ce a fost învinsă, cu scorul general de 6-1, de formaţia spaniolă FC Barcelona, în sferturile competiţiei. Marţi seară, Şahtior a fost învinsă la Doneţk de FC Barcelona, scor 1-0, prin golul marcat de Lionel Messi, în minutul 43. În tur, Şahtior a pierdut la Barcelona, scor 1-5.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici