Lucescu: Sunt convins că vom fi în 2012 la Campionatul European

Selecţionerul echipei naţionale, Răzvan Lucescu, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că este convins că România se va califica la Campionatul European din 2012.

16 afișări
Imaginea articolului Lucescu: Sunt convins că vom fi în 2012 la Campionatul European

Lucescu: Sunt convins că vom fi în 2012 la Campionatul European (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Răzvan Lucescu nu consideră că pregătirile pentru calificările CE din 2012, reprezintă un nou început pentru prima reprezentativă. "Nu este un început de drum, acesta a început odată cu primul meci de anul trecut. Sunt antrenorul echipei naţionale, iar dacă anul trecut mai aveam şanse de calificare, eu nu eram aici. Sunt convins că vom fi în 2012 la Campionatul European", a declarat Lucescu.

Răzvan Lucescu a afirmat că în urma calificării echipei naţionale la turneul final al Campionatului European din 2012 toată lumea va avea de câştigat.

"Înainte de a discuta despre antipatiile unora faţă de mine sau unii jucători, să se ştie că toţi vom avea de câştigat în urma calificării la Campionatul European. În România nu mă aştept la nicio susţinere din partea nimănui. Noi nu suportăm când oamenii au succes şi construiesc. Oamenii trăiesc când altuia îi merge rău", a subliniat tehnicianul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici