Lucian Bute: Sunt satisfăcut de progresul carierei mele în acest an şi optimist pentru 2016

Pugilistul Lucian Bute a notat, pe pagina sa de Facebook, că deşi a fost învins în luna noiembrie de James DeGale, într-un meci în care avea şansa de a redeveni campion mondial, este satisfăcut de progresul său din acest an şi optimist pentru 2016.

237 afișări
Imaginea articolului Lucian Bute: Sunt satisfăcut de progresul carierei mele în acest an şi optimist pentru 2016

Lucian Bute: Sunt satisfăcut de progresul carierei mele în acest an şi optimist pentru 2016 (Imagine: Răzvan Lupica/Mediafax Foto)

"Mă bucur în aceste zile de Sărbătorile de iarnă şi îmi fac bilanţul anului 2015, poate cel mai bun după 2011. Chiar dacă pe 28 noiembrie am pierdut a doua şansă să devin Campion Mondial, personal sunt satisfăcut de progresul carierei mele în acest an şi sunt optimist pentru 2016. Vă urez tuturor Crăciun Fericit şi vă invit mâine, 25 decembrie la ora 18.00 (ora României) aici pe pagina mea să vizionaţi primul episod din serialul "LUCIAN BUTE - A DOUA ŞANSĂ" realizat cu 2 săptămâni înainte de meciul cu James DeGale pentru Titlul Mondial", a scris Bute.

Pugilistul Lucian Bute a fost învins de James DeGale, prin decizia unanimă a arbitrilor, într-un meci disputat la sfârşitul lunii trecute, la Quebec, britanicul rămânând astfel deţinător al centurii de campion IBF la categoria supermijlocie.

Lucian Bute a deţinut şi el centura IBF, pe care a pierdut-o în favoarea lui Carl Froch, în mai 2012. Bute, 35 de ani, 32 de victorii, două înfrângeri, 25 KO, boxase ultima dată în august, când l-a învins, la Montreal, pe italianul Andrea Di Luisa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici