Lucian Sânmărtean: Jocul a decurs exact cum ne-am dorit

Fotbalistul echipei Steaua, Lucian Sânmărtean, a declarat joi seară, după returul cu Dinamo, din semifinalele Cupei României, scor 1-1, că jocul a decurs aşa cum el şi colegii săi şi-au dorit şi a regretat micile erori la ocaziile pe care le-au avut steliştii.

92 afișări
Imaginea articolului Lucian Sânmărtean: Jocul a decurs exact cum ne-am dorit

Lucian Sânmărtean (Imagine: Alexandru Solomon/ Mediafax Foto)

"A fost mult mai liniştitor pentru că aveam un avantaj. Jocul a decurs exact cum ne-am dorit, păcat de micile erori la ocaziile pe care le-am avut. Scorul putea fi mai mare şi victoria de necontestat. Am turat motoarele atât cât a fost nevoie. A fost o uşoară deconcentrare care ne-a costat şi până la urmă s-a terminat egal. Nu contează dacă urma să întâlnim Astra sau Petrolul în finală, important era să ne calificăm. Pentru mine nu este nicio diferenţă în privinţa adversarului din finală. Aşteptăm finala. Foarte frumoasă coregrafia sporterilor dinamovişti, cinste lor, dar noi am reuşit să ajungem în finală. Cred în câştigarea eventului, este un obiectiv realizabil. Sunt foarte aproape, mai sunt puţine jocuri, avem nevoie de puţină concentrare", a spus Sânmărtean.

Formaţia Steaua a terminat la egalitate, joi seară, pe Arena Naţională, scor 1-1 (1-0), cu echipa Dinamo, în manşa secundă a semifinalelor Cupei României - Timişoreana, şi s-a calificat în finala competiţiei cu scorul general de 6-3.

În tur, la 27 martie, Steaua s-a impus cu scorul de 5-2.

Pe Arena Naţională, golurile au fost marcate de Matei '86 pentru Dinamo şi Tănase '22 pentru Steaua

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici