Luni se decide titlul în Liga 1: CFR Cluj a ajuns la Craiova

  • Universitatea Craiova - CFR Cluj este meciul care va decide campioana acestui sezon de Liga 1
  • Jucătorii CFR-ului au ajuns duminică la Craiova cu un avion privat
  • Ei au fost luaţi cu un autocar direct de pe pista de aterizare pentru a nu intra în contact cu cineva
749 afișări
Imaginea articolului Luni se decide titlul în Liga 1: CFR Cluj a ajuns la Craiova

CFR Cluj a ajuns la Craiova

 

Universitatea Craiova şi CFR Cluj sunt gata să se lupte pentru titlu. Partida va avea loc luni seară de la ora 20.30 pe stadionul Ion Oblemenco. Cine câştigă poate să deschidă şampania. Temerile cauzate de pandemie au pus sub semn de întrebarea încheierea sezonului pe teren.
 
Jucătorii CFR-ului au trecut peste sperietura cauzată de Covid şi pot să obţină al 3-lea titlu consecutiv. Ei şi-au luat măsuri de siguranţă după aterizarea la Craiova. Autocarul i-a aşteptat pe pistă ca să nu intre în contact cu nimeni. Testat pozitiv cu coronavirus în urmă cu o săptămână, Dan Petrescu nu a făcut deplasarea în avionul cu care s-au deplasat jucătorii.
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici