Luptă la baionetă pentru titlu în China. Românul Stanciu, de la liderul Wuhan Three Towns, eliminat în meciul de azi

Internaţionalul român Nicolae Stanciu a eliminat, azi, în meciul de campion Dalian Pro - Wuhan Three Towns 1-2.

496 afișări
Imaginea articolului Luptă la baionetă pentru titlu în China. Românul Stanciu, de la liderul Wuhan Three Towns, eliminat în meciul de azi

Luptă la baionetă pentru titlu în China. Românul Stanciu, de la liderul Wuhan Three Towns, eliminat în meciul de azi

Românul a fost eliminat în minutul 90+3, pentru două cartonaşe galbene. Pe primul îl încasase în minutul 82.

Oaspeţii au marcat golurile victoriei în minutele 85 şi 86, prin brazilianul Marcao.

Wuhan este lider în clasament, cu 72 de puncte în 31 de etape. Shandong Taishan, echipa de pe locul 2, are 66 de puncte, dar două meciuri în minus. Ar face tot 72, dacă le-ar câştiga.

Prima ligă din China are 34 de etape.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici