Luptătorul MMA Conor McGregor a devenit tată pentru a treia oară

  • Vestea l-a găsit pe irlandez pe picior de plecare în cantonament.
  • Pe 10 iulie, Conor McGregor se va bate cu americanul Dustin Poirier.
  • Potrivit Forbes, sportivul a adunat peste o avere de peste 113 milioane de euro.
1234 afișări
Imaginea articolului Luptătorul MMA Conor McGregor a devenit tată pentru a treia oară

Luptătorul MMA Conor McGregor a devenit tată pentru a treia oară

Logodnica lui Conor McGregor, Dee Devlin, i-a născut al doilea fiu, Rian, în după-amiaza zilei de luni. Cei doi sunt împreună din 2008.

Irlandezul urmează să-şi părăsească familia pentru următoarele două luni, penrtu a pregăti lupta cu americanul Dustin Poirier, la UFC 264, pe 10 iulie. Din fericire, şi-a întâlnit noul său fiu înainte de a intra în cantonamentul de pregătire.

McGregor s-a fotografiat cu micuţul în braţe, pe Instagram pentru a posta o fotografie cu noul său fiu, spunând: „Clanul McGregor este acum o familie de 5”.

McGregor este o maşină de făcut bani, nu doar o maşină de aruncat pumni.

Potrivit reputatei publicaţii Forbes, McGregor a adunat 113 milioane de euro până la finalul anului trecut însă în această sumă nu sunt incluse şi veniturile pe carte le are din alte afaceri, în afară de banii din lupte.

Conform The Sun, afacerea cu brandul propriu de whisky a cifrat vânzări de 760 de milioane de euro chiar în primul an al lansării. Cererea a fost imensă, iar în ţara sa natală s-au limitat vânzările la două sticle de persoană. Succesul băuturii sale este foarte mare şi în Statele Unite. Atât de mare încât în primele 10 zile de la lansarea pe piaţă s-a vândut cât pentru 6 luni.

McGregor mai are afaceri şi în domeniul modei, acolo unde colaborarea cu croitorul american David August Heil i-a adus un profit de aproximativ 55 de milioane de euro pe an. De asemeanea, zona de imobiliare este excelent reprezentată. Vila din Irlanda este evaluată la două milioane de euro, dar are proprietăţi în Dublin, Las Vegas şi în Marbella.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici