Manchester City a câştigat, 2-1, meciul cu Hoffenheim în Champions League

Manchester City a fost condusă din primul minut la Hoffenheim, dar a revenit. S-a terminat 2-1 pentru trupa lui Guardiola, care a făcut primele puncte în grupa F a UEFA Champions League.

90 afișări
Imaginea articolului Manchester City a câştigat, 2-1, meciul cu Hoffenheim în Champions League

Manchester City a câştigat, 2-1, meciul cu Hoffenheim în Champions League

Primul meci de pe propriul teren în UEFA Champions League din istoria lui Hoffenheim a început perfect. Manchester City s-a văzut condusă din minutul 1.

Bucuria gazdelor nu a durat mult. Campioana Angliei a egalat la prima ocazie pe care şi-a creat-o. Aguero a înscris în al cincilea meci la rând în deplasare, în UEFA Champions League.

Englezii puteau chiar să intre cu avantaj la pauză, dar Sterling nu l-a putut învinge pe Baumann. A fost 1-1 la pauză.

Aguero putea să-şi treacă În cont dubla, dar portarul gazdelor s-a opus. Baumann l-a faultat în careu pe Sane, dar arbitrul nu a acordat penalty pentru echipa lui Guardiola. City a fost salvată de David Silva în minutul 87. S-a terminat 2-1, iar campioana Angliei a făcut primele puncte în grupa F.

Echipele de start:

Hoffenheim: Baumann - Brenet, Kaderabek, Akpoguma, Posch - Demirbay, Grillitsch, Hoogma, Joelinton - Belfodil, Szalai

Man. City: Ederson - Walker, Kompany, Otamendi, Laporte - Gundogan, Sane, Silva, Fernandinho - Aguero, Sterling

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici