Manchester United a ajuns la un acord pentru transferul lui Zaha în schimbul a 15 milioane de lire

Liderul campionatului Angliei, Manchester United, a ajuns la un acord cu divizionara secundă Crystal Palace pentru transferul extremei Wilfried Zaha (20 de ani), în schimbul a 15 milioane de lire sterline (aproximativ 18 milioane de euro).

231 afișări
Imaginea articolului Manchester United a ajuns la un acord pentru transferul lui Zaha în schimbul a 15 milioane de lire

Manchester United a ajuns la un acord pentru transferul lui Zaha în schimbul a 15 milioane de lire

Jucătorul originar din Coasta de Fildeş a primit acceptul clubului pentru a negocia cu Ferguson un transfer la Manchester United, informează mirror.co.uk.

Zaha a mai fost dorit de echipele londoneze, Arsenal şi Tottenham.

Proaspăt internaţional englez, Zaha, care este un fan declarat al echipei Arsenal, ar fi de acord cu un transfer la United, singura problemă fiind dacă el va rămâne până la vară la Crystal Palace sau se va alătura lotului încă din această iarnă.

Potrivit sursei citate, o trecere a lui Zaha la United ar reprezenta o creştere salarială de cel puţin zece ori pentru jucător, care este plătit în acest moment cu 150.000 de lire pe sezon (aproximativ 180.000 de euro).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici