Manchester United a făcut o ofertă de 25 de milioane de lire pentru Fabregas

Campioana Angliei, Manchester United, a înaintat o ofertă de 25 de milioane de lire sterline (aproximativ 29 de milioane de euro) pentru mijlocaşul echipei FC Barcelona, Francesc "Cesc" Fabregas.

111 afișări
Imaginea articolului Manchester United a făcut o ofertă de 25 de milioane de lire pentru Fabregas

Cesc Fabregas (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Totuşi, Fabregas a anunţat în mai multe rânduri că doreşte să rămână la FC Barcelona în ciuda problemelor pe care le-a avut la echipa catalană.

Cesc Fabregas s-ar afla la al treilea sezon la FC Barcelona după revenirea de la Arsenal, care are drept de preemţiune în cazul în care gruparea catalană se decide să îl vândă.

Oferta înaintată de Manchester United este însă sub pretenţiile Barcelonei, care l-a transferat pe internaţionalul spaniol în 2011 în schimbul a aproximativ 30 de milioane de euro, informează skysports.com.

Manchester United caută un mijlocaş ofensiv care să îl înlocuiască pe Paul Scholes, care s-a retras din activitate în această vară.

Dacă ar ajunge pe Old Trafford, Cesc Fabregas ar fi al doilea fost căpitan al celor de la Arsenal, după Robin van Persie, care evoluează pentru "diavoli".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici