Manchester United, aproape de a da lovitura pe piaţa transferurilor: Mkhitaryan şi Ibrahimovic, la un pas de a veni pe Old Trafford

Manchester United este aproape să-i transfere pe Henrikh Mkhitaryan, de la Borussia Dortmund, şi pe Zlatan Ibrahimovic, ambii impresariaţi de italianul Mino Raiola, anunţă The Guardian.

358 afișări
Imaginea articolului Manchester United, aproape de a da lovitura pe piaţa transferurilor: Mkhitaryan şi Ibrahimovic, la un pas de a veni pe Old Trafford

Manchester United, aproape de a da lovitura pe piaţa transferurilor: Mkhitaryan şi Ibrahimovic, la un pas de a veni pe Old Trafford

Conform sursei citate, Ibrahimovic a ajuns la un acord cu Manchester United referitor la detaliile contractuale şi urmează să aibă o întâlnire cu noul manager al echipei, Jose Mourinho, în prima săptămână a lunii iulie, în care să stabilească exact ce rol va avea la fosta campioană a Angliei.

La Manchester United, atacantul suedez, rămas liber de contract după despărţirea de Paris Saint-Germain, ar urma să primească un contract pe un an, cu un salariu săptămânal de 220.000 de lire sterline.

Mkhitaryan, celălalt jucător aflat pe lista lui Mourinho, mai are contract cu Borussia Dortmund până la sfârşitul sezonului următor, iar oficialii clubului german au anunţat că sunt dispuşi să renunţe la jucătorul armean, deşi iniţial l-au declarat netransferabil.

Manchester United va plăti 30 de milioane de lire sterline în schimbul lui Mkhitaryan, sumă cu care nemţii sunt de acord. Ajuns la Borussia Dortmund în 2013, de la Şahtior, în schimbul a 23,5 milioane de lire sterline, jucătorul armean a refuzat deja oferta de prelungire a contractului cu Borussia Dortmund, care presupunea şi o mărire salarială, şi îşi doreşte să ajungă la Manchester United, chiar dacă a fost ofertat şi de Arsenal. La United, Mkhitaryan ar urma să primească un contract valabil pe 5 sezoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici