Manchester United investighează un posibil scandal sexual

Oficialii clubului Manchester United investighează un posibil scandal sexual în care este implicat un jucător al echipei, a scris, luni, Corriere dello Sport, citând presa britanică.

211 afișări
Imaginea articolului Manchester United investighează un posibil scandal sexual

Manchester United investighează un posibil scandal sexual

Conform sursei citate, un jucător de la Manchester United, a cărui identitate nu a fost divulgată, a fost filmat de colegii săi în timp ce întreţinea raporturi sexuale cu o femeie în toaleta unui club din Manchester.

Filmarea circulă deja între apropiaţii fotbaliştilor de la Manchester United, iar oficialii se tem ca acesta să nu ajungă pe reţele de socializare.

Corriere dello Sport a mai scris că femeia, a cărei identitate nu este cunoscută, ar frecventa asiduu jucători din Premier League.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici