Mandorlini: Avem o problemă cu atacanţii, dar sunt sigur că vor găsi calea spre gol

Antrenorul Andrea Mandorlini a declarat, sâmbătă, că echipa CFR Cluj are o problemă cu atacanţii, care nu marchează, însă este sigur că fotbaliştii din compartimentul ofensiv vor găsi calea spre gol.

13 afișări
Imaginea articolului Mandorlini: Avem o problemă cu atacanţii, dar sunt sigur că vor găsi calea spre gol

Mandorlini: Avem o problemă cu atacanţii, dar sunt sigur că vor găsi calea spre gol (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Sunt mulţumit de joc. Ca de obicei, ne-am creat multe ocazii de gol, am ratat, dar important este rezultatul. Avem o problemă cu atacanţii, care nu marchează, dar sunt sigur că îşi vor da drumul în perioada următoare şi vor găsi calea spre gol", a spus Mandorlini.

Andrea Mandorlini a menţionat că a efectuat câteva schimbări în echipă din cauza faptului că s-a acumulat o oboseală în urma programului dificil pe care l-a avut CFR Cluj în debutul returului. "Am făcut schimbri în primul unsprezece pentru că a fost o perioadă dificilă şi s-a acumulat oboseala. Am decis să îl folosesc pe Nicolae Dică mijlocaţ dreapta. Ştiam că e o poziţie inedită pentru el, dar sunt mulţumit de cum a jucat. S-a dovedit că Dică şi Peralta pot juca împreună. Probabil că, pentru meciul cu Dinamo din Cupă, voi mai face patru-cinci schimbări", a explicat tehnicianul italian.

Formaţia CFR Cluj a câştigat, sâmbătă, pe teren propriu, în faţa echipei Pandurii Târgu Jiu, cu scorul de 1-0 (1-0), într-o partidă contând pentru etapa a XXIII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici