Mandorlini: Craiova trebuie să se teamă de noi pentru că CFR e campioana

Antrenorul formaţiei CFR Cluj, Andrea Mandorlini, a declarat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că nu-şi face griji din pricina declaraţiilor de revanşă ale craiovenilor înaintea meciului direct de sâmbătă.

16 afișări
Imaginea articolului Mandorlini: Craiova trebuie să se teamă de noi pentru că CFR e campioana

Mandorlini: Craiova trebuie să se teamă de noi pentru că CFR e campioana (Imagine: Raul Ştef/Mediafax Foto)

"Anul trecut am avut parte de meciuri grele cu Craiova. Nu ne este frică de ei şi nu cred că frică este cel mai potrivit termen. Ei ar trebui să se teamă de noi, pentru că suntem campioni. Este normal ca Craiova să îşi dorească să câştige împotriva noastră. Trebuie să facem o partidă perfectă. Nu suntem încă recuperaţi total din punct de vedere psihic şi fizic după meciul din Supercupă", a spus Mandorlini.

Antrenorul echipei clujene a anunţat că va deplasa în Oltenia un lot de 19-20 de jucători şi a afirmat că cei care nu prind lotul ori se împacă cu ideea, ori îşi pot căuta altă echipă. "Şase jucători vor fi nevoiţi să rămână acasă. Le-am spus şi lor că nu este uşor să joci la CFR. Este o decizie grea şi pentru mine. Dacă cuiva nu îi convine, este liber să plece!", a mai spus italianul.

Meciul dintre Universitatea Craiova şi CFR Cluj, din prima etapă a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 18.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici