Mandorlini: Sperăm că Unirea Urziceni vor reuşi să o răzbune pe Dinamo în meciurile cu Hajduk Split

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Andrea Mandorlini, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că speră ca Unirea Urziceni să răzbune formaţia Dinamo în dubla manşă cu croaţii de la Hajduk Split, din play-off-ul Ligii Europa.

13 afișări
Imaginea articolului Mandorlini: Sperăm că Unirea Urziceni vor reuşi să o răzbune pe Dinamo în meciurile cu Hajduk Split

Mandorlini: Sperăm că Unirea Urziceni vor reuşi să o răzbune pe Dinamo în meciurile cu Hajduk Split (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

"FC Timişoara şi FC Vaslui au nimerit două adversare puternice în play-off-ul Ligii Europa, Manchester City şi OSC Lille sunt echipe importante. Cu siguranţă nu au fost prea norocoşi timişorenii. Unirea Urziceni cred că poate avea mai multă şansă. Cei de la Dinamo au văzut ce fel de echipă e Hajduk Split (n.r. - în turul trei preliminar al Ligii Europa, în care Hajduk a eliminat echipa din Liga I). Sperăm că Unirea Urziceni va reuşi să o răzbune pe Dinamo", a spus Mandorlini.

Andrea Mandorlini a precizat că echipa CFR Cluj este pregătită pentru meciul cu FC Timişoara, din etapa a III-a a Ligii I. "Echipa e pregătită atât pentru meciurile dificile cât şi pentru cele mai puţin dificile. Trebuie să fim pregătiţi pentru toate partidele, mai ales pentru cea cu Timişoara, care e grea. Nu cred că ar fi un dezavantaj pentru adversarii noştri faptul că au mai avut un meci în această săptămână, mai ales la început de campionat. Pe măsură ce trece timpul, s-ar putea dovedi o problemă", a explicat el.

Meciul FC Timişoara - CFR Cluj, contând pentru etapa a treia a Ligii I, va avea loc, duminică, cu începere de la ora 20.00, pe stadionul "Dan Păltinişanu".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici