Manny Pacquiao: E clar că Floyd Mayweather refuză să se lupte cu mine, eu sunt gata oricând, oriunde

Pugilistul filipinez Manny Pacquaio a declarat că este dispus să se lupte oriunde şi oricând cu Floyd Mayweather, precizând că americanul este cel care refuză o întâlnire în ring, informează dailymail.co.uk.

217 afișări
Imaginea articolului Manny Pacquiao: E clar că Floyd Mayweather refuză să se lupte cu mine, eu sunt gata oricând, oriunde

Manny Pacquiao (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit unor estimări, lupta dintre cei doi pugilişti ar putea genera venituri de un miliard de dolari.

"Nu voi fi niciodată frustrat dacă lupta cu Floyd nu va avea loc. Deşi sunt pregătit să lupt cu el oricând şi oriunde, el este cel care refuză. Am spus-o clar că vreau să lupt cu el. Acum, depinde de el. Este clar că evită să lupte cu mine. Tot timpul caută scuze. Luptă şi nu mai vorbi", a spus Pacquiao, citat de dailymail.co.uk.

Manny Pacquiao, care îl va înfrunta, duminică, la Macau, pe americanul Chris Algieri, l-a criticat pe Mayweather pentru că îşi arată banii pe diferitele reţele de socializare. "Îl compătimesc pentru că tot ce face e să reflecte aspectele lumeşti ale vieţii. Se pare că a uitat de hrana spirituală", a completat Pacquaio.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici