Maradona: Mi-aş da viaţa să redevin selecţionerul Argentinei

Fostul selecţioner al Argentinei, Diego Armando Maradona, a declarat, vineri, într-un interviu acordat postului Fox Sports, că şi-ar da viaţa pentru a reveni în funcţia de antrenor principal al naţionalei ţării sale.

11 afișări
Imaginea articolului Maradona: Mi-aş da viaţa să redevin selecţionerul Argentinei

Maradona: Mi-aş da viaţa să redevin selecţionerul Argentinei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Mi-aş da viaţa să redevin selecţionerul Argentinei. Pentru echipa naţională şi pentru băieţi. Îmi doresc mult să port din nou echipamentul naţionalei, sunt disperat. Mi-aş da un braţ ca să revin, cred că am şanse", a spus Maradona.

Fostul internaţional argentinian, care va împlini 50 de ani în luna octombrie, a vorbit şi despre condiţiile în care federaţia argentiniană a renunţat la serviciile sale, precizând că preşedintele forului, Julio Grondona, îi promisese că îl va menţine în funcţie cel puţin până la ediţia din 2011 a Copa America.

"Grondona a spus că am făcut un bun turneu final al Cupei Mondiale şi că trebuie să continuăm în aceeaşi formulă până la Copa America. El mi-a spus că vom continua aventura împreună", a menţionat Maradona.

Diego Armando Maradona a anunţat că va organiza un meci de binefacere pentru a-i permite fostului internaţional argentinian Fernando Caceres să îşi continue recuperarea în Cuba, la 10 luni după ce a fost împuşcat în cap.

În urmă cu o săptămână, la o întâlnire cu fostul preşedinte argentinian Nestor Kirchner, Maradona a apărut în public pentru prima dată după data de 28 iulie, când l-a acuzat pe Grondona că l-a minţit şi pe managerul Carlos Bilardo că l-a trădat.

Federaţia Argentiniană de Fotbal a decis, la sfârşitul lunii iulie, să nu-i prelungească înţelegerea selecţionerului Diego Armando Maradona, la trei săptămâni după eliminarea de la Cupa Mondială din Africa de Sud.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici