Maratonul Londrei atrage un număr-record de candidaţi pentru cursa din 2024

Mai mult de jumătate de milion de persoane au depus cereri pentru un loc la ediţia din 2024 a Maratonului Londrei, au anunţat joi organizatorii.

84 afișări
Imaginea articolului Maratonul Londrei atrage un număr-record de candidaţi pentru cursa din 2024

Maratonul Londrei atrage un număr-record de candidaţi pentru cursa din 2024

În total, au fost primite 578.374 de cereri pentru a participa la maratonul din 21 aprilie de la Londra, numărul acestora eclipsând precedentul record de 457.861, stabilit în 2019 de către solicitanţii pentru ediţia din 2020.

Conform directorul evenimentului, Hugh Brasher, camaraderia deosebită dintre participanţi continuă să genereze o dorinţă excepţională de a participa.

"Este un eveniment care îi inspiră pe oameni să se apuce de alergare şi să strângă milioane de euro pentru caritate", a spus el.

Cel mai mare număr de înscrieri a venit din Marea Britanie, cu 457.105 candidaţi, dintre care 52,9% au fost bărbaţi, 46,4% femei şi 0,6% non-binari.

Scrutinul internaţional a primit alte 121.269 de cereri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
maraton,
londra,
record

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici