Marco Streller: Sunt bucuros că am obţinut o remiză şi ne putem continua astfel drumul

Căpitanul echipei FC Basel, Marco Streller, a declarat că este bucuros că formaţia elveţiană a reuşit să egaleze pe Steaua în minutele de prelungire şi astfel îşi poate continua cursa pentru calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

77 afișări
Imaginea articolului Marco Streller: Sunt bucuros că am obţinut o remiză şi ne putem continua astfel drumul

Marco Streller: Sunt bucuros că am obţinut o remiză şi ne putem continua astfel drumul (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

"Prima repriză a fost catastrofală pentru noi, pentru că nu am făcut faţă pe benzi, iar mijlocul era foarte aglomerat. Nu i-am putut depăşi şi Steaua a fost foarte competitivă. Sunt bucuros că am obţinut remiza şi putem să ne continuăm drumul", a spus Streller, informează uefa.com.

Marco Streller a afirmat că jucătorii formaţiei elveţiene au arătat că au calitate individuală. "Am arătat că avem calitate individuală, iar reuşita lui Giovanni Sio demonstrează asta, dar şi centrarea lui Valentin Stocker a fost foarte bună. Pentru a ne putea califica trebuie să câştigăm meciurile cu Chelsea şi Schalke. Pentru a învinge pe Chelsea trebuie să fim la fel de buni ca la Londra, iar apoi vom avea ocazia unei «finale» cu Schalke", a completat atacantul.

Fundaşul Kay Voser s-a arătat foarte fericit pentru egalul obţinut şi consideră că FC Basel nu a fost în cea mai bună formă la meciul cu Steaua. "Desigur, sunt foarte fericit că am reuşit să obţinem remiza, pentru că nu a fost cea mai bună seară a noastră, dar am luptat şi de aceea am obţinut un punct. Înţelegem frustrarea suporterilor, pentru că ei aveau mari aşteptări de la noi după performanţele din ultimii ani. Trebuie să ne îmbunătăţim jocul dacă vrem să avem o şansă cu Chelsea. Este o atmosferă bună în vestiar, toţi se sprijină reciproc, dar trebuie să fim mai puternici în meciul următor", a adăugat Voser.

Campioana României, Steaua Bucureşti, a încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul susţinut, miercuri, în deplasare, în compania echipei elveţiene FC Basel, în etapa a IV-a a Grupei E a competiţiei. Golurile partidei au fost marcate de Sio '90+1, respectiv Piovaccari '17.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici