Marcus Rashford a schimbat o lege în Anglia! Datorita lui, 1,3 milioane de copii vor mânca gratuit vara asta

  • La 22 de ani, Marcus Rashford are Anglia la picioare.
  • Atacantul lui Manchester United a reuşit să convingă guvernul britanic să schimbe o lege.
  • Peste 1,3 milioane de copii săraci din Marea Britanie vor primi vouchere de mâncare în această vară.
1076 afișări
Imaginea articolului Marcus Rashford a schimbat o lege în Anglia! Datorita lui, 1,3 milioane de copii vor mânca gratuit vara asta

Marcus Rashford a schimbat o lege în Anglia! Datorita lui, 1,3 milioane de copii vor mânca gratuit vara asta

Guvernul britanic a cedat azi cerinţelor lui Marcus Rashford, care a demarat o campanie pentru ca peste 1,3 milioane de copii din familii sărace să primească în continuare vouchere de mâncare în valoare de 15 lire în perioada verii, deşi ei sunt în vacanţa şcolară. Argumentul lui Rashford a fost legat de pandemie, care a afectat grav economia britanică şi mai ales familiile sărace. Tânărul atacant i-a scris o scrisoare emoţionantă lui Boris Johnson, în care i-a descris condiţiile în care a fost crescut el doar de mamă, fără tată. Prin decizia de azi, guvernul britanic va oferi ajutoare în valoare de peste 120 de milioane de lire pentru familiile nevoiaşe britanice într-o acţiune intitulată "Fondul de mâncare pentru vara COVID".

"Nici nu ştiu ce să zic, uite ce putem face când suntem uniţi. Asta e Anglia în 2020!", a postat atacantul pe Twitter la aflarea veştii.

Marcus Rashford e una din marile speranţe ale fotbalului englez. El a debutat cu gol la Manchester United în 2015, iar acum este om de bază în echipa lui Solskjaer şi la naţionala Angliei.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici