Marele derby al Germaniei: Meci dramatic la Dortmund, Bayern egalată la ultima fază a meciului

  • Borussia Dortmund şi Bayern Munchen au obţinut câte un punct la capătul unui meci dramatic din etapa a IX-a din Bundesliga.
  • Partida s-a disputat sâmbătă şi s-a terminat cu scorul 2-2.
1738 afișări
Imaginea articolului Marele derby al Germaniei: Meci dramatic la Dortmund, Bayern egalată la ultima fază a meciului

Bayern a condus cu 2-0 după golurile înscrise de mijlocaşul Leon Goretzka în minutul 33 şi atacantul Leroy Sane, în minutul 53. Borussia a punctat prin atacantul Youssoufa Moukoko în minutul 74 şi a egalat la ultima fază a meciului prin Anthony Modeste.

În urma acestui rezultat, Bayern nu reuşeşte să oprească seria de meciuri fără victorie (patru egaluri şi o înfrângere) şi ajunge pe a treia poziţie în clasament.

Bayern are 16 puncte din nouă partide, iar Union Berlin şi Freiburg, echipele aflate pe primele două locuri, au ambele 17 puncte şi câte un meci mai puţin disputat. Dortmund este pe locul 4, tot cu 16 puncte.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici