Mărginean, Moldoveanu şi Santana, baschetbaliştii anului 2012 în România

Biroul Federal al FR Baschet a decis, joi, ca Gabriela Mărginean (CSM Târgovişte), Vlad Moldoveanu (Le Havre – Franţa) şi Angel Santana (baschet 3X3) să fie declaraţi baschetbaliştii anului 2012 în România.

129 afișări
Imaginea articolului Mărginean, Moldoveanu şi Santana, baschetbaliştii anului 2012 în România

Mărginean, Moldoveanu şi Santana, baschetbalişti anului 2012 în România (Imagine: Ana Poenariu/Mediafax Foto Arhiva)

Criteriile după care au fost aleşi Mărginean şi Moldoveanu au fost evoluţiile de la loturile naţionale, precum şi de prestaţiile de la echipele de club atât din cupele europene, cât şi din competiţiile interne.

Pe de altă parte, Angel Santana a fost desemnat în urma prestaţiilor deosebite din competiţiile organizate sub egida FIBA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici